Malzemeler:
1 kg yufka5 tavuk butu1/2 kg sarımsaklı yoğurtBiberli&salçalı sos
Bir yufkayı tezgaha serelim.Sıkıca katlayarak rulo yapalım ve 3 cm lik dilimlere kesip tepsiye dizelim.Yufkalar bitene kadar aynı işlemi tekrarlayıp tepsiyi dolduralım.250 C ısınmış fırında kızartalım.
1 kg yufka5 tavuk butu1/2 kg sarımsaklı yoğurtBiberli&salçalı sos
Bir yufkayı tezgaha serelim.Sıkıca katlayarak rulo yapalım ve 3 cm lik dilimlere kesip tepsiye dizelim.Yufkalar bitene kadar aynı işlemi tekrarlayıp tepsiyi dolduralım.250 C ısınmış fırında kızartalım.
Tavukları haşlayalım,etleri kemiklerden ayırıp kızarmış yufkaların üzerine dizelim. Sıcak tavuk suyunu sıcak kızarmış yufkaların üzerine 5-6 kepçe kadar gezdirelim,yufkalar çok fazla ıslanıp hamur olmayacak.Az çıtır olan yerleri olursa daha güzel oluyor yemesi...
Sarımsaklı yoğurt ve sos ekleyerek servis yapalım.
Sarımsaklı yoğurt ve sos ekleyerek servis yapalım.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder